PODCAST | Fora de Joc nº245 (30 octubre 2018)

31.10.2018

Fora de Joc nº245. Quart programa de la temporada, un programa on comencem parlant del "gol de l'any", sí el gol de la temporada: el gol que va marcar el nostre porter Quim Ortega. Ell és el protagonista de la primera entrevista del programa, una entrevista on descobrim tots els detalls del seu gol davant del Llavaneres, un gol de camp a camp i que va donar el triomf al Primer Equip.

A tot això, temps també per descobrir les novetats dels nostres Veterans a la Divisió d'Honor: en sabem tots els detalls amb el capità Rockie.

Al futbol base repassem tots els resultats d'un cap de setmana passat per aigua! El Juvenil 'C' lidera la seva lliga després de superar a la Llàntia per 4 gols a 0 (en parlem amb Manolo Serrano, Uri i Nil); i d'altra banda el Infantil 'D' també era protagonista al superar 3-2 i en el darrer minut al Cabrils (parlem del derbi amb el mateix Manolo i amb els jugadors Marcel i Martí).

Durant el pòdium destaquem el bon paper d'altres equips i també entrevistem a Josep López per saber més sobre les suspensions de partits "per pluja" a nivell federatiu i logístic.

Per tancar programa un nou test #somdelCEV: en aquesta ocasió, gran test a Ivan Esquivel!