VII Torneig CEV

INFO i HORARIS

Benvinguts a la VII Edició del Torneig de Futbol Base del Centre Esportiu Vilassar. Aquí us presentem el cartell oficial del Torneig i tots els horaris* d'aquesta nova edició. En total hi participen 30 clubs de futbol, d'entre ells alguns dels clubs més històrics i importants de Catalunya: FC Barcelona, RCD Espanyol, CF Damm, CE Sabadell, CE, Mercantil, Europa, Badalona, Jàbac, Escola RCDE, UE Sants, Sant Cugat, etc.

Durant els dies 8 i 9 de juny de 2019 es disputaran més de 150 partits (112 al camp principal i 42 al camp petit de futbol 7). El torneig començarà el dissabte 8 de juny a les 9.00h del matí i no acabarà fins el diumenge 9 a les 21:30h del vespre. Gairebé 48h de futbol 'non stop' i de la mà dels millors equips del futbol base català.

Més que un torneig

Com és habitual, més enllà del bon futbol, el torneig ofereix altres al·licients que el fan un torneig especial, diferent: un horari molt dinàmic (amb molta rotació de grups), recepeció personalitzada dels equips, servei de fisioterapia 'non stop', packs i trofeus per tots els participants, detalls per tots els assistents, servei de megafonia, paradetes diverses, servei de bar, zona lúdica, servei professional de fotografia, etc.

*HORARIS: l'organització del Torneig es reserva el dret de poder modificar els horaris

Horaris del Torneig - CAMP GRAN

Horaris del Torneig - CAMP PETIT F7