VIII Torneig CEV

INFO i HORARIS

Benvinguts a la VIII Edició del Torneig de Futbol Base del Centre Esportiu Vilassar. Aquí us presentem el cartell oficial del Torneig i tots els horaris* d'aquesta nova edició. En torneig on en total hi acostumen a participar més de 20 clubs de futbol. D'entre els els clubs que han passat per Vallmorena, alguns dels més històrics i importants de Catalunya: FC Barcelona, RCD Espanyol, CF Damm, CE Sabadell, CE, Mercantil, Europa, Badalona, Jàbac, Escola RCDE, UE Sants, Sant Cugat, etc.

Durant els dies 11 i 12 de juny de 2022 es disputaran un centenar partits (entre els que es jugaran al camp principal i també al camp petit de futbol 7). El torneig començarà el dissabte 11 de juny a les 9.00h del matí i no acabarà fins el diumenge 12 a la tarda. Gairebé 48h de futbol 'non stop' i de la mà dels millors equips del futbol base català.

Més que un torneig

Com és habitual, més enllà del bon futbol, el torneig ofereix altres al·licients que el fan un torneig especial, diferent: un horari molt dinàmic (amb molta rotació de grups), recepeció personalitzada dels equips, servei de fisioterapia 'non stop', packs i trofeus per tots els participants, detalls per tots els assistents, servei de megafonia, paradetes diverses, servei de bar, zona lúdica, servei professional de fotografia, etc.


DESCARREGA'T ELS HORARIS I EL REGLAMENT:

*HORARIS: l'organització del Torneig es reserva el dret de poder modificar els horarisHoraris del Torneig - CAMP GRAN

Dissabte: Alevins 2010-11 + Benjamins 2012-13) / Diumenge: Benjamins 2012-13 + Alevins 2011)

Horaris del Torneig - CAMP PETIT F7 (dissabte dreta / diumenge esquerra)

Dissabte: Prebenjamins 2014 + Escola 2016 B / DiumengePrebenjamins 2015 + Escola 2016 A