Illa Fantasia

Ens refresquem cada setmana!

Habitualment aquest és el punt sobre el que es plantegen més dubtes. Tot seguit intentem explicar-vos exhaustivament com funcionarà aquesta activitat. Si malgrat tot continueu tenint dubtes o consultes no dubteu en contactar amb nosaltres per resoldre-les.

En finalitzar les activitats del matí al camp s'organitzaran dos torns per anar cap al parc aquàtic.

Els nens/es aniran cap els vestidors i es canviaran la roba esportiva pel banyador, la tovallola i les xancles.

A tots se'ls aplicarà crema de protecció solar facilitada pel club, amb una factor de protecció UVA/UVB 50.*

Les sortides a la Illa Fantasia s'organitzen 2 dies a la setmana. Més endavant es concretaran els dies.

*Si algun nen/a necessita un factor de protecció solar més elevat o un tipus de crema diferent, s'haurà de portar de casa, i en el cas dels més petits, comunicar-ho a l'entrenador/monitor perquè pugui aplicar-li.

Preparats amb la roba de bany i la crema, es puja a un autocar que ens vindrà a recollir a la porta del camp i ens traslladarà directament fins el parc.

A les piscines hi estarem uns 50 minuts. Els nens/es tenen unes zones assignades de bany, i en tot moment estaran acompanyats pels entrenadors i monitors.

En el cas dels més petits, (nascuts el 2014,2013,2012 i 2011) poden utilitzar les zones del parc assenyalades al plànol adjunt.

Per aquest grup d'edat el rati serà de 5 nens/es per cada responsable, que els acompanyarà en tot moment dins de les zones assignades.

PLÀNOL

La zona 1, anomenada "Els Pirates", es una atracció en la que no hi ha piscines, i es tracta d'una sèrie de passarel·les, sortides d'aigua i fonts, on els nens/es es van mullant sense estar en cap moment dintre de l'aigua.

La zona 2 és un tobogan de poca alçada, anomenat "Minitous", ideal per els més petits, amb una caiguda en una piscina de 50cm on els nens fan peu amb facilitat.

La zona 3 és la part de les escales de la piscina "El Jardí de les Delícies", on els nens poden estar asseguts a les escales amb part del cos dintre de l'aigua, o poden nedar una estona supervisats i acompanyats pels entrenadors i monitors.

Per l'activitat de piscina, es poden portar "bombolles", "braçals de piscina", o qualsevol altre estri que faci que el nen/a es senti més segur i pugui gaudir plenament de l'activitat. Es poden portar diàriament o deixar-ho a les instal·lacions del club durant la setmana. En qualsevol cas és important que es comuniqui a l'entrenador o monitor responsable, per saber que fer amb el material.

Els més grans variaran diàriament la zona d'estada al Parc. D'aquesta manera podran gaudir i aprofitar les atraccions. En funció de l'edat aniran a unes zones o altres, però en qualsevol cas sempre tot el grup junt i amb l'acompanyament del responsable.

Finalitzat el temps de piscina, i novament amb l'autocar, retornarem al camp.

DUTXES

És obligatòria la dutxa després de les activitats del matí.

És important que portin una muda a la motxilla. En aquest cas no és obligatori que sigui la facilitada pel Campus. Per als nens que es quedaran a dinar, recomanem que la roba sigui esportiva i còmode per poder realitzar les activitats de tarda.

Els jugadors més petits estaran ajudats en la fase de dutxes pels monitors/entrenadors.