CAMPUS D'ESTIU

INFORMACIÓ GENERAL

OBJECTIUS I METODOLOGIA DE L'OPCIÓ FUTBOL

En el Campus de Futbol del Club Esportiu Vilassar, el nostre principal objectiu és que els nens i nenes gaudeixin durant l'estiu del seu esport preferit. 

Per aconseguir-ho, tots els nostres entrenadors planifiquen les sessions setmanals, per poder combinar un bon aprenentatge amb la diversió necessària que manté al nen motivat.

Fem una distribució general d'objectius, que ens serviran com a guia per poder fer les tasques i preparar les consignes més adients:

DISTRIBUCIÓ GENERAL D'OBJECTIUS I ACTIVITATS

  • Dilluns: control i pase.
  • Dimarts: regat i finalització
  • Dimecres: conduccio i cama no dominant
  • Dijous: regat i finalització
  • Divendres: competicions (finalització)

  • És important que el nen comenci puntual la primera sessió a les 9 del matí, ja que és l'hora que la calor ens dóna una mica de treva.

Setmanalment farem rotacions dels primers entrenadors, perquè puguin passar per tots els grups i donar un toc diferent als nens. Creiem que és molt bo que els jugadors puguin estar amb diferents entrenadors, i veure com cadascun els aporta coses diferents.

OBJECTIUS I METODOLOGIA DE L'OPCIÓ PORTERS

Com cada any, també donem l'opció als porters de poder treballar de forma específica per poder millorar en tots els aspectes. Sabem que és una posició al camp molt diferenciada i que necessita entrenar i millorar aspectes molt concrets.

Volem treballar amb els nens amb una exigència molt elevada, però sempre demanant esforços positius; tot aportant una vessant lúdica a l'esport. També es vol fomentar el treball en grup i el perfeccionament del treball individual.

Per aconseguir-ho apliquem un estil d'aprenentatge on donem molta importància a la presa de decisions del porter, i al perfeccionament de l'execució tècnica.

Dissenyem situacions d'entrenament basades en l'estructura i el funcionament del joc real del futbol i de la seva lògica interna.

  • És important que el nen comenci puntual la primera sessió a les 9 del matí ja que és l'hora que la calor ens dóna una mica de treva.