CAMPUS D'ESTIU

INFORMACIÓ GENERAL

INFO CAMPUS ESTIU 2021

El dilluns 28 de Juny iniciem el campus d'estiu i, per la situació que ens toca viure, hem creat aquest document perquè conegueu com es desenvoluparà el campus i quines són les mesures que implementarem.


CONSIDERACIONS IMPORTANTS A causa del COVID 19


. L'ús de mascareta per els nens/as a l'ingrés i sortida del camp serà opcional, deixant al criteri dels pares la decisió.


. Cada participant haurà de portar la seva ampolla d'aigua de casa, que haurà de mantenir
dins de la motxilla per a evitar que la utilitzi un altre nen/a. Recomanem que l'ampolla
sigui de 1,5l, amb la possibilitat que sigui emplenada pels entrenadors.


. Si algun/alguna participant ha tingut temperatura en els últims 14 dies, no podrà
desenvolupar l'activitat del campus i demanem als pares responsabilitat amb la
situació que estem vivint.


. Cada grup tindrà una zona assignada en la graderia per a poder deixar les motxilles, esmorçar  i en la qual esperaran a la recollida dels pares. Amb aquesta mesura volem evitar que hi hagi interrelació entre els nens de diferents grups.. Els vestuaris no es podran utilitzar en aquesta edició, per la qual cosa, els/as nens/as hauran de venir canviats/as de casa. Per a la sortida, acabarem sempre amb jocs d'aigua i podran canviar-se en la zona de graderies assignada per a cada grup. Les nenes, al ser un número reduït, podran canviar-se en els banys de manera individual.


. Per a l'ús del bany, es controlarà l'accés per a fer-ho de manera individual.


. Per als jocs d'aigua, hem decidit suprimir les cremes del sol per a evitar al màxim el contacte. Per tant, els realitzarem amb la samarreta posada. És necessari portar una muda de recanvi per a poder canviar-se.


. El material utilitzat es desinfectarà cada dia després de la seva utilització i els pitralls es rentaran a una temperatura de 60 graus.


. El servei de menjador es desenvoluparà amb taules separades i distància entre els nens/as.


. Utilització de solució hidro-alcohòlica abans d'esmorçar, abans dels jocs d'aigua i a la sortida.


. La indumentària per a enguany la deixem més oberta que en edicions anteriors, podent utilitzar la groga de campus, la blava del CEV o una altra que es tingués. Es podrà adquirir per a qui ho decideixi una de les dues samarretes esmentades i pantalons curts del club, amb un preu de 5 i 3 euros respectivament.En funció de les preferències dels nens/es, poden escollir entre les nostres dues opcions

  • Campus de Futbol
  • Campus de Porters (condicionat al número d'inscripcions) 

Totes dues es desenvoluparan per separat, i cadascuna amb objectius diferents per aconseguir que durant l'estiu puguin aprendre coses noves mentre fan el que els agrada. 

Durant les hores de més calor, s'organitzaran jocs d'aigua a les pròpies instal·lacions de Vallmorena. En aquesta edició no anirem a Illa Fantasia per evitar contacte amb altres nens i les possibles aglomeracions.

A continuació passem a detallar-vos per separat cadascun dels punts importants, perquè pugueu tindre clar quin serà el desenvolupament i les activitats que realitzaran els vostres fills/es. 

DATES

En aquesta edició oferim les activitats des del dia 28 de juny i al 30 de juliol.

En total són 5 setmanes. El nombre de setmanes a les que us podeu inscriure l'escolliu vosaltres mateixos: podeu apuntar-vos des d'una sola setmana fins a les 5 setmanes senceres.

HORARIS

Oferim 2 horaris diferents, un de Matí i l'altre de Matí i Tarda. En els dos casos existeix la possibilitat d'inscriure els nens al servei de menjador.

L'horari de Matí és des de les 8:30 h. Les activitats comencen a les 9, però en el preu està inclòs el servei d'acollida. L'activitat  finalitza a les 13:30 h.

El servei de menjador es desenvolupa de 13:30 fins les 15h: PREU SERVEI MENJADOR: 8,00€ (DIARI)

L'activitat de tarda és de 15h a 17h.

No hi ha possibilitat d'agafar només horari de tarda

EDATS

De 4 anys a 13 anys (nascuts entre el 2008 i el 2016). 

PLACES PER EDATS I SETMANES

Les places estan limitades per restriccions sanitàries i els grups s'ajustaran per edats i setmanes, i serà respectat l'ordre d'inscripció.

CAMPUS SETEMBRE

Al mes de setembre també oferim l'EDICIÓ CAMPUS SETEMBRE 2021. Les dates d'aquesta nova edició són les següents: del dilluns 30 d´agost al divendres 10 de setembre (10 dies d'activitat). ACCEDIR A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS!

MÉS INFORMACIÓ:

* PREUS I SETMANES (descomptes, roba, menjador...)

* INSCRIPCIONS (Fer inscripció online!)

* PLANNING D'ACTIVITATS (Veure horaris i activitats)