X Torneig CEV

INFO i HORARIS

Benvinguts a la X Edició del Torneig de Futbol Base del Club Esportiu Vilassar. Aquí us presentem el cartell oficial del Torneig i tots els horaris* d'aquesta nova edició. En torneig on en total hi acostumen a participar més de 20 clubs de futbol. D'entre els clubs que han passat per Vallmorena, alguns dels més històrics i importants de Catalunya: FC Barcelona, RCD Espanyol, Girona FC, CF Damm, CE Sabadell, CE, Mercantil, Europa, UE Sant Andreu, Badalona, Jàbac, Escola RCDE, UE Sants, Sant Cugat, etc.

Durant els dies 8 i 9 de juny de 2024 es disputaran un centenar partits (entre els que es jugaran al camp principal i també al camp petit de futbol 7). El torneig començarà el dissabte 8 de juny a les 9.00h del matí i no acabarà fins el diumenge 9 a la tarda. Gairebé 48h de futbol 'non stop' i de la mà dels millors equips del futbol base català.


Més que un torneig

Com és habitual, més enllà del bon futbol, el torneig ofereix altres al·licients que el fan un torneig especial, diferent: un horari molt dinàmic (amb molta rotació de grups), recepeció personalitzada dels equips, servei de fisioterapia 'non stop', packs i trofeus per tots els participants, detalls per tots els assistents, servei de megafonia, paradetes diverses, servei de bar, zona lúdica, servei professional de fotografia, etc.


DESCARREGA'T ELS HORARIS I EL REGLAMENT:

*HORARIS: l'organització del Torneig es reserva el dret de poder modificar els horaris

 VEURE HORARIS AQUÍ


Cartell anterior edició 2023


Cartell anterior edició 2022