NOTÍCIES

LA DARRERA HORA DEL CEV

Fora de Joc número 311. Programa on tornem a rebre a protagonistes als nous estudis! Avui ens visiten entrenador i jugadors dels Alevins EF: Modesto Fraile, Jan, Povedano, López i Leo. A tot això, entrevistes també al Filial CEV (Dume), Infantil B (Giorgio, Monje i Iker) i Alevins AB (Lucho, Martí, Aarón, Mario i Joan).

Fora de Joc número 310. Programa on estrenem temporada 22-23 i on estrenem nova casa: els nous estudis de Ràdio Vilassar de Dalt a Can Robinat. Allà retornem a l'activitat radiofònica i ho fem ja amb informació i protagonistes de totes les nostres categories. Al futbol senior entrevistem a Jaume Ros i Àlex Àrias. Al futbol base tenim entrevistes...

BONES FESTES!

24.12.2022

El Centre Esportiu Vilassar us desitja unes Bones Festes i un Feliç any 2023!

El passat divendres 28 d'octubre Vallmorena va acollir una nova presentació de temporada, en aquest cas la posada de llarg del curs 22/23 del CEVilassar GIATSU. L'acte va congregar a centenars de familiars i coneguts a les grades d'un Mpal de Vallmorena que va ser testimoni d'una desfilada protagonitzada per més de 430 jugadors.

Aquest passat cap de setmana Primer Equip i Filial CEV Giatsu van debutar en lliga: uns ho van fer a casa, els altres a domicili, uns no van poder acabar el partit, els altres van sumar un punt lluny de Vallmorena.

Ja és un fet. Tots els equips CEVilassar Giatsu ja han iniciat les seves respectives pretemporades. Només els més petits, prebenjamins i escola, són els que encara hauran d’esperar uns dies per encetar la seva nova temporada d’entrenaments 22/23.