NOTÍCIES

LA DARRERA HORA DEL CEV

Aquest passat cap de setmana Primer Equip i Filial CEV Giatsu van debutar en lliga: uns ho van fer a casa, els altres a domicili, uns no van poder acabar el partit, els altres van sumar un punt lluny de Vallmorena.

Ja és un fet. Tots els equips CEVilassar Giatsu ja han iniciat les seves respectives pretemporades. Només els més petits, prebenjamins i escola, són els que encara hauran d’esperar uns dies per encetar la seva nova temporada d’entrenaments 22/23.

Ja tenim definits els inicis de les pretemporades al futbol senior i al futbol base. Pel que fa el Primer Equip, el debut a 2a Catalana serà el cap de setmana del 17-18 de setembre en front del Juventus-Lloret a Vallmorena. La pretemporada, però, donarà inici el 22 d'agost amb els primers entrenaments i es disputaran fins a 4 partits....

El passat 1 de juliol al parc de Can Rafart es va viure una nit inoblidable, una nit on es van repassar els èxits de la temporada 21-22 i tota la història d'un club que ja és centenari.

El divendres 1 de juliol va ser molt especial per a tota la família del CEV: vam celebrar la Nit del Centenari al Parc de Can Rafart. Un esdeveniment que va aplegar a totes i tots els qui formem part del club, un acte que va servir per a fer honor als 100 anys d'història de l'entitat. Per tal de...