NOTÍCIES
LA DARRERA HORA DEL CEV

El Covid19 ha acabat amb les lligues, però no ha pogut amb el Campus d'Estiu. Ens alegra donar la notícia que el CE Vilassar podrà organitzar una nova edició de Campus aquest estiu 2020.

Un INSTAGRAM LIVE de gairebé tres hores, amb grans protagonistes i amb un rerefons solidari que ens fa sentir molt orgullosos de poder dir que #somdelCEV!

A continuació adjuntem el comunicat de la Federació Catalana de Futbol. Si en els propers dies es donen a conèixer més detalls sobre les consultes als clubs i els programes d'ajuda econòmica, ja informarem als canals de comunicació del CEV.

‪ Sí..., no podem celebrar-ho omplint els carrers, però segur que tenim molt present que avui és #SantJordiACasa! ‬

Fa just un mes es disputaven els darrers partits de lliga a Vallmorena, pocs dies després la Federació Catalana de Futbol decretava la suspensió de la competició i s'aturaven totes les activitats esportives a causa del COVID19.

Els jugadors de l'Infantil 'B' ens han fet arribar imatges d'un entrenament conjunt de tot l'equip. A les imatges es poden veure els dos entrenadors, Giorgio i Sayago, i la resta de jugadors de l'equip. Tots ells fan servir una aplicació de vídeotrucada per fer un entrenament conjunt des de casa.

Des de les xarxes socials del Centre Esportiu Vilassar s'ha engegat la iniciativa d'animar-nos publicant una foto amb els colors del CEV, etiquetant al CEVilassar i utilitzant els hashtags #AmbelCEVaCasa #CEVaCasa!‬