NOTÍCIES
LA DARRERA HORA DEL CEV

La setmana del 29 de juny passarà a la història del CEV com aquella setmana en què, després de quatre mesos marcats per la pandèmia del Covid19, van tornar els entrenaments a Vallmorena. Després d'aquesta inesperada i complicada aturada de l'activitat futbolística, aquesta propera setmana tornen els entrenaments per partida doble: pels matins amb...

Obrim el període d'inscripcions online per a la temporada 2020-2021 al futbol base. Els tutors/es dels jugadors del Centre Esportiu Vilassar ja han rebut una comunicació sobre els detalls d'aquest procés d'inscripcions. Per qualsevol dubte, contacteu amb el vostre coordinador d'etapa.

Està de moda posar això de "RENOVAT". Nosaltres només direm que RENOVEM il·lusions amb les mateixes persones. Gràcies per la vostra implicació i molts èxits per aquesta propera temporada 20/21!

El Covid19 ha acabat amb les lligues, però no ha pogut amb el Campus d'Estiu. Ens alegra donar la notícia que el CE Vilassar podrà organitzar una nova edició de Campus aquest estiu 2020.

Un INSTAGRAM LIVE de gairebé tres hores, amb grans protagonistes i amb un rerefons solidari que ens fa sentir molt orgullosos de poder dir que #somdelCEV!

A continuació adjuntem el comunicat de la Federació Catalana de Futbol. Si en els propers dies es donen a conèixer més detalls sobre les consultes als clubs i els programes d'ajuda econòmica, ja informarem als canals de comunicació del CEV.

‪ Sí..., no podem celebrar-ho omplint els carrers, però segur que tenim molt present que avui és #SantJordiACasa! ‬

Fa just un mes es disputaven els darrers partits de lliga a Vallmorena, pocs dies després la Federació Catalana de Futbol decretava la suspensió de la competició i s'aturaven totes les activitats esportives a causa del COVID19.