NOTÍCIES

LA DARRERA HORA DEL CEV

El Primer Equip i el Filial enceten el 2022 amb dues victòries i segueixen amb la gran dinàmica de resultats que els situen a dalt de tot d'ambdues classificacions. D'una banda, el Primer Equip ha començat l'any passant per sobre del Sant Pol, a qui va guanyar aquest passat dissabte per un clar 3-0 a Vallmorena. En el cas del...

Les millors imatges del triangular de l’EscoletaCEV amb la UE Vilassar de Mar i el Cerdanyola de Mataró del passat mes de desembre a Vallmorena.

📸 En imatge les diapositives virtuals que simulen la instal·lació del frànkfurt gegant des de diversos angles de Vallmorena: durant un partit i en imatges aèries.

Fora de Joc número 295. Darrer programa de l'any 2021, darrer programa de l'any del #CentenariCEV! Un programa que comencem amb un Primer Equip i Filial intractables i líders: en parlem amb Sotillo i Escaler. Al futbol base protagonisme també pels líders CadetB i InfantilC (entrevistem a entrenadors i jugadors) i protagonisme també per els més...

Sí, ja és una realitat! Ja hem estrenat la desitjada segona equipació del Centenari del Centre Esportiu Vilassar. El disseny és d'Alejandro Valiñas, està produïda per Roger's i compta amb la presència d'importants detalls com el logotip del Centenari, l'escut adaptat a l'efemèride, la senyera a les mànigues i l'sponsor principal del CEV (Giatsu).