NOTÍCIES
LA DARRERA HORA DEL CEV

El Primer Equip ja coneix els seus rivals d'aquesta nova temporada 2019-2020. A continuació us deixem dos links d'interès: la primera jornada i el calendari. Els horaris dels partits ja estan definits. En principi el Primer Equip jugarà els seus partits els dissabtes a la tarda.

El passat divendres 27 de juliol es va tancar l'edició de Campus Estiu 2019! Un tancament amb un gran final de festa: la gran sortida al Parc d'atraccions del Tibidabo!

Després de quatre intenses setmanes de futbol a Vallmorena, es tanca l'edició 2019 del Torneig d'Estiu de F7. Un tancament marcat per una emocionant final entre l'Aston Birra i els Jerow Rangers. Finalment els Rangers van acabar imposant-se per 1 gol a 4 gràcies a les dianes aconseguides al darrer tram del partit i després de remuntar l'1-0 en...

Menys d'un mes per donar el tret de sortida a la pretemporada del Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar. El dilluns 12 d'agost al vespre, primer entrenament de pretemporada a les ordres de Carlos Barberan. El Primer Equip s'entrenarà pràcticament cada dia (amb jornades de descans) i disputarà fins a quatre partits amistosos:

Aquest diumenge 30 de juny es va tancar en família la temporada 2018-2019, un tancament divertit i entretingut al costat de les mares, pares i entrenadors del nostre futbol base.

Ja podeu consultar el calendari del Torneig de Futbol 7 Estiu 2019 en aquesta mateixa pàgina web. Els horaris dels partits seran a les 20:30h i a les 21:30h i aquests es jugaran entre setmana. La fase de grups del Torneig comença el dilluns 1 de juliol, la fase plata el 22 de juliol i la fase final (quarts, semifinals)...

La temporada 18/19 ja està tancada. El passat divendres 21 de juny es van realitzar els darrers entrenaments del curs i durant aquest passat cap de setmana (23-24 de juny) els equips del futbol base també van disputar els últims partits. L'activitat d'entrenaments i partits del club no tornarà fins a mitjans d'agost, serà llavors quan el Primer...

Aquí us deixem algunes de les imatges destacades de la jornada de diumenge (9 de juny) de la setena edició del Torneig! Amb aquest àlbum tanquem l'apartat fotogràfic del Torneig 2019 i ja esperem amb ganes la vuitena edició al 2020!