NOTÍCIES

LA DARRERA HORA DEL CEV

Ja tenim data per a la presentació d'equips del Centre Esportiu Vilassar 👉 𝗱𝗶𝘃𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀 𝟭 𝗱'𝗼𝗰𝘁𝘂𝗯𝗿𝗲!

El futbol base va donar el tret de sortida a la pretemporada el passat 23 d'agost, ho va fer el Cadet 'A', equip que militarà al Grup 2 de Preferent i que debutarà en Lliga el cap de setmana del 25-26 de setembre (ho farà a Vallmorena i davant de la UE Figueres).

El futbol base dóna el tret de sortida a la pretemporada aquest proper dilluns 23 d'agost, mateixa data en què el Primer Equip i el filial també encetaran la seva preparació.

La temporada 2021-2022 comptarà amb la gran novetat d'incorporar un filial en categoria sènior. El Primer Equip competirà a Tercera Catalana i el Filial, format per una base jugadors que finalitzen etapa juvenil, ho farà a Quarta Catalana.

Aquest passat divendres 30 de juliol posàvem el punt final a l'edició Campus d'Estiu 2021 CEVilassar.

Els 3 equips CEVilassar campions de Lliga d'aquesta temporada 2020-2021, van recollir el trofeu de Campions de la Federació Catalana de Futbol a la seu del Maresme.

Posem el punt i final a la temporada 2020-2021. Sí, aquest cap de setmana 26-27 de juny hem tancat el curs i s'han disputat els darrers partits de lliga. Un darrer cap de setmana on hem viscut moltíssimes emocions i on gairebé totes elles ens han regalat un somriure en forma de Lliga o de permanència.