PREUS I SETMANES

CAMPUS 2023

INFO EXTRA

- ACAMPADA: El preu de l'acampada serà de 10€ per nen/a i podrà assitir tot aquell que estigui inscrit al menys una setmana de Campus. El día serà el Divendres 14 de Juliol: convocatòria a les 21:00h del divendres i hora de recollida el dissabte a les 9:00h.

Els nens/as hauràn de portar de casa el sopar, mentre que l'esmorçar està inclòs en el preu. No farem servir tendes per la situació sanitària, i per això es necessari que portin sac de dormir.

- TARDES: El preu d'una tarda solta serà de 5€-tarda.

MENJADOR

El servei de menjador es farà al Bar del Camp de Futbol, i d'aquesta manera no s'haurà de sortir al exterior en cap moment. Els menús es penjaran en aquesta web i a la porta de l'oficina abans de començar.

El preu diari del servei de menjador és de 9€. Està inclòs el menjar i els monitors durant la hora i mitja del servei.

Es podrà optar per contractar el menjador tota l'estada del nen/a, o bé de forma esporàdica. En aquest cas, s'haurà d'avisar a primera hora a les oficines.

Si algú té l'opció matí i el nen es queda a dinar, el seu horari de recollida serien les 15:00h. Si es volgués ampliar fins a les 17:00h, s'hauria d'abonar, a més dels 9€ del menjador, el preu de la tarda, que són 5€.

No oferim servei de permanència amb tupper portat de casa. 


ROBA

Una de les mesures que s'han pres per reduïr el cost del campus és l'eliminació de la roba. Aconsellem a les famílies l'utilització de les samarretes grogues d'altres edicions o la blava del club. Si algú volgués adquirir alguna, es podrá fer a les oficiones per el preu unitari de 5€.