Instal·lacions

Mpal de Vallmorena

Situades al Polígon Industrial Vallmorena de Vilassar de Dalt, les instal·lacions del CEV ofereixen la possibilitat de dur a terme la pràctica del futbol en immillorables condicions.

Consta de dos terrenys de joc, un de futbol 11 i un altre de futbol 7; tots dos de gespa artificial d'última generació. Gràcies a això es poden realitzar partits de manera simultània, tenint com a principal conseqüència l'augment de capacitat del club tant per albergar partits durant els dies de competició com entrenaments durant entre setmana.

Aquests dos terrenys de joc els separa una graderia amb capacitat per a més de 2000 persones i amb una coberta espectacular que protegeix als afeccionats de les possibles inclemències meteorològiques. Dins aquesta estructura s'hi troben els vestuaris, les oficines del club, les cabines radiofòniques, els lavabos, etc.

Pel que fa als vestuaris podem dir que hi ha fins 8 vestuaris amb acabats modernitzadors i amb molt d'espai pels equips que s'hi hagin d'allotjar (tots ells adaptats per a esportistes amb mobilitat reduïda). Així com també s'ofereixen dos vestuaris exclusius pels equips arbitrals que visitin el Municipal.

Sortint d'aquest túnel de vestidors ens trobem amb una zona mixta en què es connecten els dos terrenys de joc i on més endavant hi podem trobar les oficines del club o les cabines radiofòniques.

A més a més, podem destacar la presència d'un Bar renovat recentment, molt espaiós i on s'hi poden realitzar sopars de grup i també presenciar partits de Lliga i Champions gràcies a 2 pantalles gegants.