AGENDA 10-12-13 GENER: RETORN DELS PARTITS I EMOTIUS MINUTS DE SILENCI

11.01.2019

TORNEN ELS PARTITS DE LLIGA!

- Aquest dijous 10 de gener es van disputar fins a 3 partits que estaven ajornats: Juvenil 'B' - Badia del Vallés (al Mpal Vallmorena), Mollet UE CF - Cadet 'B' i UE Cabrera - Infantil 'D'

- Aquest cap de setmana (12-13 de gener) torna la competició per tots els equips del futbol base. D'entre els partits a destacar a Vallmorena: 

Dissabte 12: Aleví 'A' - Vic Riuprimer i Aleví 'G' - Cabrils (tots dos a les 13:00h)

Diumenge 13: Cadet 'B' - CE Cabrils (15:00h) i Juvenil 'A' - FE Montgat (17:00h)

- F.Senior: El Primer Equip juga partit de lliga al camp de l'Arenys de Mar (diumenge a les 12:00h) i el Amateur 'B' rep a l'Alella 2013 (dissabte 19:00h)

VEURE AGENDA


EMOTIUS MINUTS DE SILENCI

Aquest cap de setmana 12 i 13 de gener, tots els equips del CE Vilassar que disputin els seus partits com a locals, realitzaran 1 minut de silenci en memòria del jugador de l'EC Granollers, Àlex Parera. 

Recordem que l'Àlex, jugador infantil, malauradament va morir fa uns dies a l'edat de 12 anys (veure notícia).

La FCF ha anunciat a través del seu web que els equips del Vallès Oriental també realitzaran un minut de silenci abans de l'inici dels seus partits. Des del Centre Esportiu Vilassar ja vam comunicar fa uns dies que restàvem a l'espera de saber els possibles actes organitzats per la FCF en memòria de l'Àlex. En aquest sentit, malgrat la Federació no faci extensiu el minut de silenci a la resta de Delegacions, des del club sentim la necessitat de tenir un petit detall en memòria de l'Àlex. Per aquest motiu el CEV realitzarà aquests múltiples minuts de silenci en els partits que es disputaran aquesta jornada a Vallmorena.

Des del CEV tornem a enviar una forta abraçada a tota la família i amics de l'Àlex. El seu prematur adèu és una notícia molt trista per tot el futbol base català.