ARRIBA UN FRANKFURT GEGANT A VALLMORENA!

28.12.2021
馃尛 饾棙饾棢 饾棛饾棩饾棓虁饾棥饾棡饾棛饾棬饾棩饾棫 饾棤饾棙虂饾棪 饾棜饾棩饾棓饾棥 饾棗'饾棙饾棬饾棩饾棦饾棧饾棓, 饾棓 饾棭饾棓饾棢饾棢饾棤饾棦饾棩饾棙饾棥饾棓 饾棓饾棨饾棬饾棙饾棪饾棫 饾煯饾煬饾煯饾煯!


馃憠 De la m脿 de @golbar_vilassar, aquest 2022 arribar脿 a Vallmorena el #Frankfurt m茅s gran d'Europa. L'escultura, de m茅s de 15 metres de llarg, 茅s una r猫plica del fam贸s #HotDog gegant de #MackinawCity [EUA馃嚭馃嚫].


馃毀 Les obres estan previstes per a la primavera de 2022 i en una segona fase de la instal路laci贸 es podr脿 visitar el fr脿nkfurt des de la zona superior de l'escultura.


馃搷 Del fr脿nkfurt sobresortir脿 un r猫tol rotatori on, per una banda, s'hi publicitar脿 GolBar i, de l'altra, s'hi aniran alternant diversos patrocinadors del club i resultats dels partits.


馃捀 El club espera obtenir uns beneficis de 50.000 mil euros anuals en publicitat del r猫tol, aix铆 com s'espera un important increment de l'aflu猫ncia al Bar i que aquest punt es converteixi en un punt de trobada pels religiosos amants del Hotdog, els quals es trobaran una extensa carta amb diversos tipus de hotdogs. De fet, als Estats Units molts turistes s'apropen a Mackinaw City a menjar i tamb茅 a fer-se fotografies amb el hotdog (veure darrera imatge).

馃摳 En imatge les diapositives virtuals que simulen la instal路laci贸 del fr脿nkfurt gegant des de diversos angles de Vallmorena: durant un partit i en imatges a猫ries.