CALENDARIS TEMPORADA 22-23

20.07.2022

Ja tenim definits els inicis de les pretemporades al futbol senior i al futbol base. Pel que fa el Primer Equip, el debut a 2a Catalana serà el cap de setmana del 17-18 de setembre en front del Juventus-Lloret a Vallmorena. La pretemporada, però, donarà inici el 22 d'agost amb els primers entrenaments i es disputaran fins a 4 partits. (veure imatges dels partits de pretemporada i del calendari de lliga a continuació; també al web de la FCF).

El filial, per la seva banda s'estrenarà a 3a Catalana al camp del Barberà Andalucia, ho farà també el cap de setmana del 17-18 de setembre. Abans també hauran disputat quatre partits amistosos de pretemporada. Veure calendari de lliga aquí.

Partits de pretemporada filial: 

27-28 agost: Nacional de Barcelona (casa)

3 setembre: Alzamora (casa)

4 setembre: Poble Sec (casa)

10 setembre: Penya Anguera (fora)

Inici futbol base

Per últim, el futbol base també donarà el tret de sortida a les seves pretemporades durant el mes d'agost, tot i que l'únic equip que ho farà amb força antel·lació (22 d'agost) serà el Cadet A (Cadet Preferent). Més tard, la setmana del 29 d'agost, s'entrenaran ja la resta d'equips de futbol 11. El futbol 7 iniciarà entrenaments la setmana del 5 de setembre. Tant al futbol 11 com al futbol 7 l'inici de les competicions serà progressiu: des del 24-25 de setembre i fins el 8-9 d'octubre de 2023.

Podeu consultar les dates a continuació:

Totes aquestes dates d'inici poden patir modificacions per part del club i de la FCF (en relació a l'inici de les competicions). Els horaris i dies d'entrenament 2022-2023 encara no estan definits.