CE VILABRILS, FUSIÓ DE FUTUR

28.12.2019

El CE Vilassar i el CE Cabrils arriben a un acord previ que hauran de presentar a la propera Assemblea de Socis per a ser aprovat. Es tracta d'un acord de fusió que ja ha estat aprovat prèviament pels Ajuntaments de Vilassar de Dalt i Cabrils i que comptarà amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i la Conselleria d'Esports de la Generalitat. El projecte suposaria una injecció econòmica de 6 milions d'euros.

 

Nou Vallmorena i fusió oficial al 2022 

El complexe de Vallmorena s'ampliaria cap a la zona de Can Tosca amb un nou camp de F11, un altre de F7 i una zona esportiva municipal compartida per les dues poblacions: nou pavelló amb pista exterior, dues piscines, gimnàs i 8 pistes de pàdel. 


El primer tram del projecte consistirà en la desitjada modificació de la gespa de Vallmorena al 2020 i s'iniciaran les obres annexes al 2021, any del centenari del CEV. 


El projecte de fusió dels dos clubs s'oficialitzaria amb la finalització de les obres al juny de 2022. A partir de setembre de 2022 tots dos clubs compartirien escut, colors i instal·lacions i deixarien de ser rivals i despareixeria el conegut com a "Derbi de la Serra de Marina". 


Això sí, es rumoreja que a les instal·lacions actuals del CE Cabrils la idea és fundar l'Atlètic Cabrilenc, un equip que, de fundar-se, permetria seguir gaudint de l'eterna i saludable rivalitat entre pobles veïns.


Primeres reaccions

Des del CEV els representants del club diuen "estar contents" perquè "podran recuperar jugadors que han marxat a Cabrils", perqué “les relacions amb el Cabrils actualment són molt bones” i perquè "ja estaven cansats de jugar derbis i guanyar gairebé sempre".

Per part del Cabrils reconeixen que "costarà acceptar aquesta fusió" i que "els jugadors podran escollir entre Vilabrils i Atlètic Cabrilenc", tot apuntant que "a un lloc apostaran per un projecte esportiu de futur i a l'altre apostaran per un sol objectiu: intentar guanyar el derbi".


28 de desembre de 2019