COMUNICAT FCF | COMPETICIONS FINALITZADES

23.04.2020

A continuació adjuntem el comunicat de la Federació Catalana de Futbol. Si en els propers dies es donen a conèixer més detalls sobre les consultes als clubs i els programes d'ajuda econòmica, ja informarem als canals de comunicació del CEV.


COMUNICAT OFICIAL FCF

L'FCF acorda donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020, consultarà als clubs per conèixer la seva opinió i elaborarà un programa econòmic de suport al futbol català.

La Federació Catalana de Futbol ha celebrat aquest dijous la reunió telemàtica de la Junta Directiva corresponent al mes d'abril, amb els següents acords:

Donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen de l'FCF, en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja, atenent a la recomanació formulada en el dia d'avui per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, a proposta de la Mesa Sectorial de l'Esport de Catalunya.

Obrir al llarg de les properes setmanes una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d'adoptar una resolució de forma posterior.

Continuar amb l'estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d'ajut a la tresoreria dels clubs. La presentació d'aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l'Assemblea General de l'FCF, i en el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals en motiu de la situació a causa de la Covid-19, es donarà a conèixer amb anterioritat a l'inici de les competicions.


DESCARREGAR COMUNICAT FCF