COMUNICAT OFICIAL | COVID19

20.03.2020

Fa una setmana es va decretar la suspensió de tots els entrenaments arran de l'ajornament de la competició per part de la Federació Catalana de Futbol. Una aturada de l'activitat que atenia a les importants indicacions i recomanacions rebudes per part de les autoritats sanitàries i les diferents administracions a causa del COVID19.


Sense una data específica de retorn
És una situació anòmala i que no hem viscut ni experimentat fins a la data, per tant desconeixem com evolucionarà, quant de temps durarà i com ens afectarà. Per ara, les dues setmanes oficials d'ajornament s'allargaran amb total seguretat.


El tram final de l'actual temporada ningú a dia d'avui sap com s'acabarà desenvolupant. Per tant, ara toca seguir esperant i no especular amb possibles dates de retorn a l'activitat, ja que el pas del temps i la responsabilitat per part de totes i de tots nosaltres serà fonamental per tal que el futbol, d'entre d'altres activitats, torni el més aviat possible.


Missatge a la família del CEV
Des del Centre Esportiu Vilassar, i a tots els qui formeu part del CEV, el nostre ànim per seguir endavant, per aprofitar el temps en fer coses que habitualment el dia a dia no ens permet realitzar i pensar en positiu per tal que quan tornem, ho fem amb les piles carregades. En aquest sentit, us demanem que estigueu en contacte amb els vostres entrenadors i coordinadors, els quals sempre estaran disposats a establir petites planificacions i pautes d'entrenaments i exercicis per poder entretenir-se i mantenir-se en forma des de casa. De fet, la Federació Catalana de Futbol ha publicat tota una sèrie d'exercicis i entrenaments per poder realitzar durant el confinament a les vostres cases.


Esperem i desitgem que tots us trobeu bé...

I recordeu dues coses, #somdelCEV i #EmQuedoaCasa!

Un dia menys per tornar,


#AmbelCEVaCasa