CRÒNICA | VII TORNEIG FBASE CEVILASSAR

09.06.2019

GRAN SETENA EDICIÓ DEL TORNEIG!

El millor futbol base català es va tornar a donar cita a Vallmorena per setè any consecutiu

D'entre els participants, històrics com el FC Barcelona, el RCD Espanyol, la Damm, CE Sabadell, CE Europa o Badalona d'entre d'altres

Els equips del futbol base del CEV van tenir un paper molt destacat arribant a 12 finals i obtenint fins a 6 trofeus de campió

Durant la setmana anirem publicant més imatges del Torneig (aquí publiquem les dels equips campions)

Nova edició i ja en van set de seguides, set anys gaudint del millor futbol català a les instal·lacions de Vallmorena. Al gran futbol novament li van acompanyar el bon temps, el bon ambient i la presència de milers d'espectadors a les grades del municipal. Dos dies seguits plens d'emocions que ens van deixar grans imatges pel record i la visita, novament, de grans clubs i grans referents del territori català com el FC Barcelona, l'Espanyol o la Damm, d'entre d'altres. Durant el torneig es van disputar més de 150 partits repartits entre les categories d'alevins, benjamins, prebenjamins i escola.

Gran paper verd i blanc

El nostre futbol base va tornar a donar una gran imatge i va demostrar perquè la nostra escola s'ha convertit en un referent al Maresme i a Catalunya. De les 20 finals disputades, en 12 hi va haver presència verd i blanca i en 6 d'elles es va aconseguir guanyar el trofeu de campió.

Així doncs, es tracta d'una de les edicions més exitoses en clau verd i blanca, una clara demostració del bon estat de forma del nostre futbol base.

Moltes gràcies

Des d'aquí volem agrair especialment a tots els equips que han participat en el Torneig i en especial a tots aquells clubs que repeteixen experiència any rere any. També volem donar les gràcies a tots els membres dels club i voluntaris que han fet possible que la logística d'un torneig d'aquestes dimensions hagi estat possible dins i fora de la gespa. No podem oblidar-nos dels principals sponsors del Torneig: Roger's, GDH Consulting i Diari Sport. Com a principals col·laboradors, especial menció a Delfin Group, Espinaler, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Vilassar de Dalt. Per últim, moltes gràcies a totes i a tots els qui ens heu visita en aquets dos magnífics dies de futbol a Vilassar de Dalt! Fins la propera!!!!


CAMPIONS DEL TORNEIG

Alevins: Gavà, Aleví D CEV, Aleví B CEV, Aleví C CEV, Aleví E CEV, Racing Sarrià, Santa Perpètua i Can Rull

Benjamins: Benjamí A CEV, RCD Espanyol, CE Europa, CE Europa, Junior, CE Vila Olímpica, CE Cabrils i Can Rull

Prebenjamins: Santa Perpètua, Gavà, Vila Olímpica, CF Damm, Prebenjamí D CEV 

Escola: UE Sants

FOTOGRAFIES CAMPIONS DEL TORNEIG 

*més endavant publicarem un recull de més imatges