ENTREVISTA JOAN SOTERAS, PRESIDENT FCF

30.11.2023

Entrevista a Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), durant la seva estada a Vallmorena en la trobada de presidents de la Delegació de la FCF al Maresme. A continuació de la seva entrevista (minut 73 del programa) també podem escoltar la conversa amb Moha el Gaadaoui, delegat de la FCF a la comarca. Aquí les declaracions de Joan Soteras.

"La del Maresme és una de les delegacions que més m'estimo, de les que tenen un sabor més especial"

"Tant de bo cada setmana pogués fer aquestes trobades a cada territori…"

"Porto com 14 anys a la FCF i 7 com a president… Tinc amistat amb moltes persones, ja som amics amb molts i ens estimem. El Maresme és especial perquè aquí és, de tot catalunya, on tinc un 100% de recolzament".

"El Moha és una persona molt especial per a mi, ja ho era l'Antonio Jiménez, i podríem dir que el moha és el seu fill esportiu. El Moha és una persona excel·lent que es desfà per solucionar els problemes que puguin tenir els clubs. A la FCF ens l'estimem molt i mentre jo sigui president ell sempre serà el delegat al Maresme".

"Estem en un moment futbolístic excel·lent, d'expansió i d'excel·lència, de bon treball, d'unitat… Esperem que en el que queda de mandat siguem sent la Federació número 1 a Espanya i la que té més pes a Espanya".

"Un desig pel 2024? Seguir amb els èxits esportius i que el nostre futbol base, amb aquest nou format de competició de categories per edat, segueixi sent un èxit. Un format que serà segur un èxit també en infantils. Som els pioners en aquest format i la resta de federacions ho acabaran aplicant amb tota seguretat".