ENTREVISTES #FORADEJOC250: MARC CAPDEVILA I ÀLEX PARET

20.12.2018

  • Marc Capdevila (porter del Juvenil 'C') i Àlex Paret (delegat de l'Infantil 'A') van estar presents en el programa #foradejoc250. 
  • Una entretinguda entrevista de més de 30 minuts on recordem que el Marc i l'Àlex van ser presents al primer programa Fora de Joc (octubre de 2010).
  • Concurs de preguntes: durant el programa els hi fem les mateixes preguntes que els hi vam fer quan tenien només 10 anyets i eren alevins! Encertaran?

Marc Capdevila:

"Quan vam venir al programa teníem 10 anys... Tenia por de quedar-me en blanc o equivocar-me i que ho escoltés tothom. L'Àlex es va preparar el programa i tot!" 

"Jo el que més recordo és estar a fora jugant amb l'aigua... A l'entrar recordo una sèrie de preguntes que havíem d'endevinar amb 3 opcions, recordo el Barbe, un convidat estrella famós..." 

"El programa per l'experiència del primer cop em va semblar un programa molt interessant pels jugadors, pels entrenadors, pel club... Per mi és un orgull haver estat dels primers jugadors que s'han entrevistat al Fora de Joc"

Àlex Paret:

"Jo sempre m'he atrevit ràpid, però teníem nervis perquè era el primer programa i ens feia por que per culpa nostra... ¡ja no continués el programa! Per sort vam fer una prova pilot i ja vam estar més tranquils...!"

"Recordo que tenia tos... i que estava desitjant no tossir! Recordo també molt una pregunta sobre si el Barbe havia marcat al Barça de Guardiola! Va ser molt graciós perquè vam dir que no era cert, el Barbe va riure... i clar que era cert, havia marcat al Mini Estadi!"

"Que és el Fora de Joc? El Fora de Joc és una idea meravellosa, ens permet conèixer a jugadors que no coneixem. Els veus pel camp i els hi parles de l'entrevista. Per un club com el nostre és perfecte, en d'altres clubs no ho tenen això. A mi m'ha fet molta il·lusió recordar que vam ser els primers en venir a la ràdio, va ser increïble que confiéssiu en nosaltres per aquell primer programa"

>> ESCOLTAR ENTREVISTA (Min 63)