ENTREVISTES #FORADEJOC250: XAVIER BOLDÚ (PRESIDENT CEV)

31.12.2018

Xavier Boldú: "Al 2019 li demano una primera millora de les instal·lacions. Lluitarem pel canvi de gespa"


En el darrer programa Fora de Joc es va entrevistar al president del Centre Esportiu Vilassar, un Xavier Boldú que va aprofitar per felicitar els 250 programes i que també va tractar l'actualitat del club en aquest final d'any 2018. Precisament, aprofitant el canvi d'any, pel 2019 el president es marca com a un dels principals objectius "les millores en les instal·lacions de Vallmorena".

A continuació, el més destacat d'una entrevista que també podeu escoltar al final de l'article (inici entrevista 1h:47min).

ENTREVISTA A XAVIER BOLDÚ


  • Sobre el Fora de Joc...

"En primer lloc, a l'equip del Fora de Joc.. felicitats i moltes gràcies per aquests 250 programes"

"El Fora de Joc va ser una gran idea, era quelcom innovador per un club com el nostre. Molt pocs clubs tenen un programa. I 250 programes només són possibles amb 2 virtuts: una és l'esforç i l'altra és la constància. Sense això no arribes als 250. I això ho podem personalitzar en el David Casany i el Josep Lluis Petit. Sense ells això no hagués estat possible: molts anys buscant continguts, entrevistes, anant a la ràdio... És molt de temps... Això només són capaços de fer-ho persones que ho porten molt a dins!"

"El Fora de Joc és part del club, és part de l'essència del club: que els jugadors i entrenadors puguin parlar per la ràdio, que puguin sentir-se importants i que formen part de la família, que puguin traslladar els seus neguits i experiències siguin qui siguin... Tot això ho veuen a les grans televisions i aquí també ho tenen..."


  • Què et sembla que entrevistem a nens de només 5 anys?

"Pregunta-li a un nano que sent quan algú de la radio l'entrevista? Pregunta-li als seus pares o avis i tindràs la resposta!"


  • Entrevistes al Fora de Joc

"Recordo moltes entrevistes. Les inicials van ser en temps convulsos i des de llavors només hem fet que créixer i ara tenim les instal·lacions a tope. Les primeres entrevistes tenien un factor de dubtes molt importants. Ara estem amb xifres record d'equips inscrits i llicències, cada any ens superem en la inventiva i organització d'actes com la presentació o el torneig de futbol base."


  • Creixement del club

"El creixement del club al llarg d'aquests 250 programes es pot resumir en què ens hem estabilitzat a nivell econòmic, ens hem consolidat a nivell de projecte esportiu i tothom parla del CEV, ara estem dins un camí ja encetat."


  • La gespa de Vallmorena

Sobre la pancarta que van mostrar els pares al voltant de la gespa... És la gespa un dels temes més complicats d'aquestes darreres temporades?

"Doncs sí, amb l'Ajuntament és un tema que ja portem moltes temporades mirant-ho. Em consta que existeix la voluntat de canviar-la i son conscients que la gespa s'ha de canviar. Fa uns anys encara podia aguantar. Ara ja no."

"El problema està en que no existeix la capacitat econòmica de canviar-la. La gespa s'ha convertit en un tema prioritari i s'haurà de canviar. Estem treballant conjuntament amb l'Ajuntament i està en l'agenda del club i del consistori trobar aquests recursos econòmics que donin forma al pla de canvi de la gespa".

"D'altra banda, anuncio que el pla de la construcció de la sala polivalent sí que està molt avançat."

"En quan a la gespa, entenc els pares i entenc la pancarta, nosaltres com a club fem el que hem de fer: estar en contacte amb l'Ajuntament per solventar-ho. Portem anys lluitant perquè això canvií i entenem als pares. Lluitarem per aquest canvi."


  • Sobre el Primer Equip...

"Estic gratament sorprès, vam pujar la temporada passada i hem estat líders durant moltíssimes jornades... Estem fent una gran temporada tenim una bona plantilla i un bon planter... Hi ha equip per estar fins i tot a 2a catalana, no sé si aquest any o més endavant"


  • Un desig per aquest 2019?

Per aquest any 2019 demano una primera millora a nivell d'instal·lacions, i aquesta és la construcció de la Sala Polivalent. Sí, espero que al llarg d'aquest proper any la Sala Polivalent sigui una realitat.


ESCOLTAR ENTREVISTA (inici entrevista 1h:47min)