ESPECIAL ‘SERGI GONZÁLEZ’ (FDJ nº269 – 4 JUNY 2019)

04.06.2019

GRÀCIES SERGI!

El coordinador Sergi González s'acomiada del Centre Esportiu Vilassar per emprendre nous projectes. Han estat 9 temporades on el Sergi ha estat clau per veure crèixer el club en tots els sentits i gran part de l'èxit esportiu de l'entitat es deu a la seva tasca dins el gran equip de coordinació. Des del CEV només tenim paraules d'agraïment per la seva dedicació al club! Aprofitem aquest article per fer-vos arribar el programa Fora de Joc "Especial Sergi González" que li hem dedicat aquesta setmana a Ràdio Vilassar de Dalt (programa on l'entrevistem, fem balanç de les 9 temporades i on també escoltem a moltes veus del club que han estat importants pel Sergi i que han volgut aprofitar aquest programa per acomiadar-lo).

Aquí també us deixem la seva carta de comiat cap a tota la familia del CEV i el text que li va dedicar el presentador del programa, David Casany.


CARTA DEL SERGI CAP A LA FAMÍLIA DEL CEV

Benvolguda família del CEV.

Amb aquesta carta vull comunicar-vos que aquesta serà la darrera temporada al Centre Esportiu Vilassar, ja que la temporada 19-20 iniciaré un nou projecte professional a una altra entitat esportiva.

Vull acomiadar-me amb tres missatges:

El primer i principal és de sincer agraïment a totes i cada una de les persones amb les que , actualment i al llarg dels més de 9 anys que he format part d'aquest gran projecte, he tingut l'oportunitat de compartir, tant tasques professionals, com també qüestions personals. En aquest sentit, com no podria ser d'una altra manera, el meu agraïment més profund és per l'equip de coordinació i la junta directiva que ha confiat en mi tots aquests anys. I la meva més sincera estima a tot el personal del club i a tots els nens i nenes i famílies amb les que he tingut el gust de compartir espais i milers de moments fantàstics.

El segon és de reconeixement a la feina que el CEV està realitzant i animar-vos a que continueu endavant. Així doncs, us encoratjo a continuar en aquesta línia i que el CEV continuï formant, no només a bons esportistes, si no que a bones persones a través del futbol.

Finalment, el tercer missatge és de desig de continuïtat de la meva relació amb el CEV i amb la seva gent. Sempre estaré a prop quan em necessiteu. Així doncs, no cal que us digui que estaré content de continuar participant d'alguna manera, en la mesura que pugui i que vosaltres vulgueu, de la vida d'una entitat i una gent que m'ha fet feliç durant molt de temps.

Moltes gràcies i fins aviat.

Sergi González


EDITORIAL FORA DE JOC

Benvinguts a un programa especial, amb la presència d'un crack, d'un coordinador decisiu per la trajectòria i el creixement que ha tingut aquest club al llarg d'aquesta darrera dècada, avui tenim amb nosaltres a un dels millors entrenadors (sinó el millor, després de Lluis Grasa) que mai hem tingut al CEV, avui al Fora de Joc: últim programa amb Sergi González. Gran company d'aventura al club, un grandíssim professional que ha enamorat a tots els seus jugadors i companys de banqueta, el meu petit gran heroi, un gran amic, un amic per sempre, el cor del CEV que mai deixarà de bategar, l'energia que ens ha contagiat i que mai marxarà. Només passa que no el veure'm tan sovint, però segur que aquells que l'estimem i aquells a qui el Sergi estima: no deixaran mai de saber els uns dels altres. Sonarà a tòpic: aquest és el programa que mai m'hagués agradat fer, però també sé que hi ha coses pitjors en aquesta vida i que malgrat marxi el Sergi, nosaltres seguirem com sempre: forts, amb les idees clares, seguint sent un referent del futbol al Maresme i a Catalunya. Si bé és evident, el trobarem a faltar i molt. Però tot el que ens ha donat, tot el que hem viscut amb ell: ja ens serveix d'exemple per seguir tirant endavant com ell sempre farà: amb professionalitat i amb molta passió: i és que moltes de les coses que hem aconseguit aquests anys no només s'han aconseguit amb bon futbol i amb molta dedicació, sinó que s'han aconseguit amb passió i amb cor, amb el cor de grans persones com el Sergi.

GRÀCIES SERGI, gràcies per haver fet créixer aquest club d'aquesta manera: a la nostra manera. GRÀCIES SERGI, per haver fet créixer a totes les persones amb les que has coincidit en aquest club. No conec a ningú que no hagi crescut al teu costat. De fet, crec que ets així de petit perquè fas GRAN a tothom.

En el meu cas, jo no podria entendre ni qui sóc i ni que faig aquí, si no fos per persones com tu.

#somhiCEV #somdelCEV #somSergiGonzalez

David Casany