FELIÇ CENTENARI DEL CEV! (1921-2021)

01.01.2021

Comença l'any del centenari! Moltes felicitats a tota la família verd i blanca! Cent anys d'història (1921-2021) no s'escriuen d'un dia per l'altre, són moltes generacions de jugadors, entrenadors i directives, moltes temporades, moltíssims partits. El club ha passat per moments difícils, però també ha viscut centenars de moments inoblidables. Gràcies a totes i a tots per haver escrit i seguir escrivint la història del nostre club.

Al llarg d'aquest 2021 ens adaptarem a les circumstàncies i esperem poder celebrar-ho al vostre costat. Estigueu atentes i atents perquè us necessitarem!

Feliç 2021, feliç centenari del Centre Esportiu Vilassar!

#100CEV #somdelCEV #somhiCEV #cevilassar


Sobre les fotografies del cartell

El primer cartell de l'any del Centenari del CEV té com a protagonista una escena del CEVilassar als anys 50: una imatge que ens va fer arribar el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt. L'autoria d'aquesta fotografia pertany al fotògraf vilassarenc Barrera. Aquesta imatge també es va fer servir per publicitar la Loteria d'anteriors temporades. 

En aquesta ocasió hem capgirat l'orientació de la fotografia per poder contrastar amb la imatge del nostre actual futbol base (segona imatge). Dues escenes similars en dos serveis de cantonada on el porter salta per fer-se amb la pilota.