FILIAL - Debut amb derbi

14.09.2018

El proper diumenge 16 de setembre (18:15h) el filial del CE Vilassar debutarà en lliga i ho farà al camp del CE Cabrils. Primera jornada de campionat i primer derbi del curs.

Els de Javi de la Cruz i Manolo Vázquez, doncs, encetaran l'aventura 2018-2019 amb un exigent desplaçament on s'enfrontaran al sempre complicat conjunt cabrilenc (veure fitxa tècnica prèvia).


DESPRÉS D'UNES TEMPORADES... TORNA EL FILIAL!

La darrera temporada en què el Vilassar 'B' va competir va ser la temporada 13/14. Al següent curs, la desaparició del Primer Equip a la categoria de Primera Catalana va suposar que el fins a llavors "filial" passés a ser precissament el Primer Equip del club. Aquella primera temporada de transició va regalar al club el campionat de lliga 2014-2015 i l'ascens a #3cat del conjunt entrenat per Jaume Bonet. Així doncs, ja fa més de 4 temporades d'ençà del darrer partit oficial del filial verd i blanc.

Així doncs, ja fa més de 4 temporades d'ençà del darrer partit oficial del filial verd i blanc (veure article del darrer debut del filial CEV)

El filial, sota el nom "CE Vilassar 'B', competirà dins el grup 4 de Quarta Catalana. Aquí us deixem el calendari de lliga i els equips que competiran en aquest grup #4cat4 (en imatge la primera jornada de lliga).