FINAL DE TEMPORADA 20/21

27.06.2021

Posem el punt i final a la temporada 2020-2021. Sí, aquest cap de setmana 26-27 de juny hem tancat el curs i s'han disputat els darrers partits de lliga. Un darrer cap de setmana on hem viscut moltíssimes emocions i on gairebé totes elles ens han regalat un somriure en forma de Lliga o de permanència.


Dos campions de Lliga, tres en total

Podrien haver estat fins a 5 campions, al final només hauran estat 3: el CadetB, el CadetC i l'InfantilA. També ho podrien haver estat el Primer Equip i l'Aleví A, però en tot dos casos finalment ens hem de conformar amb la segona plaça. Els darrers en confirmar els títols han estat el Cadet B (guanyant a Cabrils i veient com punxava la UEVilassar de Mar) i l'Infantil A (que s'imposava al Cirera i certificava un títol de Lliga que ja tenia a la butxaca de manera virtual dies enrere). D'aquesta manera s'aconsegueixen dos ascensos a Preferent (Cadet i Infantil) i un ascens a Primera (Cadet).


Permanències a la darrera jornada

En categories de Futbol7 han aconseguit certificar permanència de categoria els següents equips: Aleví B (primera div), Aleví C (segona div) i Benjamí B (primera div). A més, d'altres equips que també defensaven importants categories les han aconseguit mantenir al llarg del curs.

En categories de Futbol11 la permanència més sonada ha estat la del JuvenilB a la darrera jornada de lliga: guanyant al complicat camp del Badia del Vallés (2-4) i esperant una carambola de diversos resultats que finalment li han estat favorables. D'aquesta manera, el JuvenilB conserva la Primera Divisió de Juvenils. Destacar també que en F11 tanquem la temporada amb la important permanència del Cadet A a la categoria de Preferent.