FINAL DE TEMPORADA... INICI D'ESTIU VERD I BLANC!

24.06.2019

La temporada 18/19 ja està tancada. El passat divendres 21 de juny es van realitzar els darrers entrenaments del curs i durant aquest passat cap de setmana (23-24 de juny) els equips del futbol base també van disputar els últims partits. L'activitat d'entrenaments i partits del club no tornarà fins a mitjans d'agost, serà llavors quan el Primer Equip donarà el tret de sortida a  la pretemporada per preparar-se per un inici de lliga previst pel cap de setmana del 7-8 de setembre. La resta d'inici d'entrenaments encara està pendent de tancar-se, però la previsió és per finals d'agost (categories que comencen abans les lligues) i inici de setembre.

Torneig #somdelCEV

Per segon any consecutiu tornem a organitzar el Torneig #SOMDELCEV, un torneig que serveix com a cloenda a la temporada 18/19 i que acollirà a gran part de la família verd i blanca. L'acte, que es celebrarà el diumenge 30 de juny al Municipal de Vallmornena, està pensat per tancar el curs d'una manera lúdica i esportiva, deixant sempre de banda la vessant competitiva i amb la única intenció de gaudir del futbol a la gespa i no pas a la grada, que és on acostumen a gaudir d'aquest esport les mares i els pares dels nostres jugadors.

Les inscripcions pel torneig són gratuïtes i encara estan obertes. Podeu inscriure el vostre equip a les oficines del club en horari de tarda. 

 [MÉS INFORMACIÓ > TORNEIG SOM DEL CEV]

ESTIU VERD I BLANC: Campus i Torneig

Aquest dimarts 25 de juny donarà el tret de sortida el Campus Estiu 2019. Aquest any tornem a oferir un estiu ple de diversió amb les nostres propostes d'activitats i repetint novetats de l'any passat com les acampades o les excursions fora de Vallmorena. Aquesta edició comença el dia 25 de juny i finalitza el 2 d'agost (última setmana subjecte a inscripcions). Al setembre el Campus continua del 2 al 10 de setembre. En funció de les preferències dels nens/es, poden escollir entre les nostres dues opcions: campus futbol o campus porters. Durant les hores de més calor, es realitzarà la sortida al Parc Aquàtic Illa Fantasia, per poder refrescar-nos amb les piscines, atraccions i tobogans, així com tambe s'organitzaran jocs d'aigua a les pròpies instal·lacions de Vallmorena. [MÉS INFO: CAMPUS ESTIU 2019]


I la setmana del 1 de juliol s'encetarà una nova edició de Torneig F7 Estiu. En aquest cas, les inscripcions estan tancades des de fa uns dies. Per qualsevol dubte sobre aquestes inscripcions, horaris i calendari podeu contactar amb els organitzadors del Torneig (veure cartell a continuació). Els partits del torneig es disputaran al vespre i a les instal·lacions de Vallmorena. Durant aquest torneig estarà obert GolBar, per tant podeu venir a sopar a la fresca al camp de futbol durant el mes de juliol. 

Calendari i horaris del Torneig F7 Estiu > properament disponible