FSENIOR | DEBUTS EN COMPETICIÓ

21.09.2022

Aquest passat cap de setmana Primer Equip i Filial CEV Giatsu van debutar en lliga: uns ho van fer a casa, els altres a domicili, uns no van poder acabar el partit, els altres van sumar un punt lluny de Vallmorena.

El Primer Equip va debutar en front de la Juventus Lloret Academy, un partit que es va suspendre al minut 84 (tot i que encara mancaven per jugar-se uns 20 minuts, perquè el joc havia estat aturat per una lesió) per unes discussions a la zona de banquetes. En aquell moment el resultat era de 1-2 favorable als visitants.

Pel que fa al Filial, l'equip entrenat per Àlex Àrias va arribara a estar guanyant 0-2 durant la segona part, però un penal en contra va capgirar el torn del partit i el Barberà Andalucia va acabar aconseguint empatar 2-2 abans del xiulet final.