GRAN PRESENTACIÓ DE CENTENARI I TEMPORADA!

04.10.2021

Aquest passat divendres vam viure un moment històric al Municipal de Vallmorena: la presentació d'equips de la temporada 2021-2022 i la presentació del Centenari del Centre Esportiu Vilassar. I és que després d'un any 2021 força complicat per la pandèmia, per fi s'ha pogut organitzar el primer acte relacionat amb l'efemèride d'aquest aniversari tan especial.


Més de 400 jugadors, milers d'espectadors i moltes sorpreses

En relació al Centenari un dels moments visualment més especials va ser el de la imatge aèria dels jugadors del club formant el logotip del Centenari "100CEV". En aquest sentit, durant l'acte també es donava a conèixer el disseny final del logo i també el de la samarreta del Centenari. El Logotip va resultar ser el proposat pel mateix club, la samarreta va ser obra de l'Alejandro Valiñas, guanyador del concurs de disseny de la samarreta del centenari: una samarreta moderna, amb dues franges (verd i negra) pintades en diagonal, amb les mànigues a dos colors, amb el fons de samarreta blanc, amb un escut especial i amb la presència de detalls com el logotip del Centenari o la senyera.

Tot plegat ho van poder gaudir milers d'espectadors que des de les grades de Vallmorena van veure com saltaven més de 400 jugadors a la gespa i ho feien amb moviments de bengales verd i blanques i al ritme d'una música molt elèctrica. Tots aquests jugadors van anar desfilant per categories i tot va acabar desembocant en parlaments molt especials: d'una banda els de Giatsu (nou patrocinador principal del club) i d'altra banda els discursos també de les diverses autoritats presents a l'acte (Ajuntament, Federació Catalana de Futbol i directiva del CEV).

L'acte va concloure amb la presència d'un dron d'on penjava la nova samarreta del Centenari i amb una espectacular pluja de focs artificials.