JA TENIM SAMARRETA DEL CENTENARI!

04.10.2021

La presentació d'equips de la temporada 2021-2022 va ser l'escenari escollit per a donar a conèixer el disseny de la samarreta del centenari del CEV. Un disseny obra d'Alejandro Valiñas, guanyador del concurs de dissenys de la samarreta del centenari. Els altres dos finalistes van ser David Blanch i Noemí Caparrós.

A més de presentar la samarreta guanyadora, també es va presentar una segona equipació obra també del mateix dissenyador, l'Alejandro Valiñas. La primera equipació ja l'ha vestida el Primer Equip en el seu debut en lliga, el torn per a la segona equipació (de color negre) encara haurà d'esperar. Això sí, la primera i principal samarreta del Centenari del CEV ja la podríem veure vestint a tots els nostres equips en la propera jornada de lliga.


Sobre la samarreta

Es tracta d'una samarreta moderna, amb dues franges (verd i negra) pintades en diagonal, amb les mànigues curtes a dos colors, amb el fons de samarreta blanc, amb un escut especial (amb les dates 1921-2021) i amb la presència de detalls com el logotip del Centenari, la senyera i el logo de Giatsu i Roger's, principals patrocinadors del club.