"L'OBJECTIU ÉS TORNAR A SEGONA CATALANA"

06.07.2023

El Primer Equip descansa des de fa unes setmanes, però també des de setmanes enrere tenim ja a un nou cos tècnic confeccionat que no deixa de treballar per seguir deixant a punt la plantilla d'un equip que retornarà a l'activitat el 21 d'agost, data en que iniciaran la pretemporada, data en què començaran a preparar-se per competir al màxim nivell a Tercera Catalana i data en què es donarà el tret de sortida cap al retorn a la Segona. 

Per aquest mirar d'aconseguir aquest important repte el Primer Equip estarà sota les ordres de Gabri Sarmiento i Guille Sarmiento, tots dos germans són entrenadors de la casa i presumeixen d'aterrar a aquesta banqueta després d'acumular una immaculada trajectòria en les darreres temporades al futbol base verd i blanc (Gabri també ja al Primer Equip).


Dies enrere tots dos entrenadors van estrenar-se com a misters del Primer Equip al programa Fora de Joc. Tots dos agafen el relleu de la dupla Carlos Barberán - Lucho Simonetti i agafen el relleu amb tota la il·lusió del món i molt agraïts per l'oportunitat. Aquí algunes de les frases més destacades de l'entrevista. L'àudio el podeu recuperar a partir del minut 18 del podcast.


Oportunitat

"Estem molt emocionats amb l'oportunitat que ens dona el club"."És una oportunitat que no te l'esperes tant aviat després de 2 anys al club, però parla bé de la feina feta, confio que ho farem bé".


Germans

"Els germans? Veiem el futbol igual, hem competit a mateixes categories, fa més de 10 anys que entrenem junts i això és molt difícil de trobar, això ens dóna confiança a l'hora de treballar".

"Què puc dir sobre el Guille? És molt professional a totes les categories, ha fet un gran esforç per venir de lluny, la seva dedicació i entrega és màxima cap els jugadors i el seu suport positiu és essencial. A més, sap llegir quan estic tens i ell està sempre per sobre de la situació".

"Què puc dir sobre el Gabri? Des del primer dia va connectar amb tot el club, tots han vist la millora i progressió dels equips que ha entrenat, així com els resultats aconseguits. L'any passat a Cadet Preferent vam aconseguir una gran posició i aquest any a Juvenil Primera hem acabat a la zona alta, molt per sobre de les expectatives inicials".


Estil de joc

"Nosaltres hem fet una transició d'una idea molt radical sobre tenir la pilota cap a ser un equip mol més híbrid i més competidor. Hem evolucionat com entrenadors i també ho han fet els nostres equips. Podríem dir que els nostres equips intenten sortir jugant i tenir la pilota, però si ens apreten també ho podem fer molt bé amb un joc directe... i tot sempre amb una intenció molt clara: marcar molts gols".


De Segona a Tercera catalana: nou objectiu

"Hem patit molt recolzant al Barbe durant tota la temporada, hem tingut moltes dificultats, moltes lesions... Amb la fase de permanència semblava que ho podíem treure endavant, però ens van faltar alguns detalls que ens ho van acabar impedint".


"Sigui com sigui, estant a Tercera o Segona, la motivació és la mateixa. Òbviament els objectius canvien... si estiguéssim a Segona serien uns objectius, ara estant a Tercera, i veient els esforços de tot el grup per mantenir-se i les incorporacions que es faran, i amb la dinàmica d'aquest club... el que es necessita és tornar a 2a catalana el més aviat possible".


"L'objectiu ens els vam marcar 10 segons després del final del partit contra l'Ametlla. En aquell moment ja tots els pensàvem només en una cosa: tornar a ascendir, tornar a Segona Catalana. A la primera entrevista amb Sergio Estrelles i Fontclara ells ja van dir quin era l'objectiu: ascendir i retornar l'equip a 2a catalana".


"La clau? La clau és que tots tinguin molt clar l'objectiu des del primer i fins l'últim dia. I per això tenim com a exemple el darrer ascens que es va aconseguir a l'última jornada. Si estem tots els dies amb la motivació màxima i treballant al màxim, el nivell de la plantilla ens permetrà aconseguir l'objectiu".