NOU CENTRE ASSISTENCIAL DE LA FCF AL MASNOU

04.03.2022

Aquesta setmana la Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer un nou centre assistencial ben a prop de Vilassar de Dalt. Es tracta del Centre Mèdic Tredic Masnou,  un centre mèdic de referència a la zona del Baix Maresme, amb una trajectòria de 40 anys. 

Des de fa dos anys des d'aquest centre s'està fent una aposta decidida per la medicina de l'esport, amb una unitat multidisciplinar, per atendre les necessitats de tots els esportistes de la zona, ja siguin federats o amateurs.  I des d'ara Tredic Masnou ja ha passat a formar part de la llista de Centres Mèdics Concertats per a la Mutualitat de Futbolistes. D'aquesta manera, els jugadors del CEV disposen d'una alternativa nova a l'hora de poder concertar visites mèdiques, realitzar revisions, etc.

I és que aquest centre mèdic era una petició dels clubs de la zona que fins ara s'havien de desplaçar fins a Mataró. En aquest acte de "presentació" hi va ser ser present Joan Soteras, president de la FCF i també el nostre coordinador federatiu i administratiu, Josep López. 

Més detalls a la nota de premsa de la FCF.