OBERTES INSCRIPCIONS CAMPUS ESTIU 2023

10.05.2023

El dilluns 26 de Juny iniciem el campus d'estiu i les inscripcions ja estan obertes a la web del club: https://www.cevilassar.cat/inscripcions/ 

En funció de les preferències dels nens/es, poden escollir entre les nostres dues opcions

  • Campus de Futbol
  • Campus de Porters (condicionat al número d'inscripcions)

Totes dues es desenvoluparan per separat, i cadascuna amb objectius diferents per aconseguir que durant l'estiu puguin aprendre coses noves mentre fan el que els agrada.

Durant les hores de més calor, s'organitzaran jocs d'aigua a les pròpies instal·lacions de Vallmorena.

A continuació passem a detallar-vos per separat cadascun dels punts importants, perquè pugueu tindre clar quin serà el desenvolupament i les activitats que realitzaran els vostres fills/es.

DATES

En aquesta edició oferim les activitats des del dia 26 de juny i al 28 de juliol.

En total són 5 setmanes. El nombre de setmanes a les que us podeu inscriure l'escolliu vosaltres mateixos: podeu apuntar-vos des d'una sola setmana fins a les 5 setmanes senceres.

HORARIS

Oferim 2 horaris diferents, un de Matí i l'altre de Matí i Tarda. En els dos casos existeix la possibilitat d'inscriure els nens al servei de menjador.

L'horari de Matí és des de les 8:30 h. Les activitats comencen a les 9, però en el preu està inclòs el servei d'acollida. L'activitat finalitza a les 13:30 h.

El servei de menjador es desenvolupa de 13:30 fins les 15h: PREU SERVEI MENJADOR: 9€ (DIARI) ( En el preu està inclós el menú i el servei de monitoratge de 13:30 a 15:00)

L'activitat de tarda és de 15h a 17h.

No hi ha possibilitat d'agafar només horari de tarda

EDATS

De 4 anys a 14 anys (nascuts entre el 2009 i el 2018).

PLACES PER EDATS I SETMANES

Els grups s'ajustaran per edats i setmanes, i serà respectat l'ordre d'inscripció.

MÉS INFORMACIÓ: cevilassar.cat/campus