PODCAST | Fora de Joc nº242 (primer 18/19)

09.10.2018
  • Recupera el podcast al final de l'article o al menú web 'RàdioCEV'

Fora de Joc nº242. Primer programa de la temporada 2018-2019. Tots els inicis són especials, aquest no és pas una excepció. Es tracta de la novena temporada del Fora de Joc en antena! Més de 8 anys compartint entrevistes i emocions a Ràdio Vilassar de Dalt! 

Tot plegat ens porta a conduir un programa on tornem a tractar l'actualitat del CEV amb protagonistes de primera mà: entrenadors, jugadors i coordinadors. 

D'entre els entrevistats: Eric Rodríguez (ens parla del gran estat de forma del Primer Equip), Ivan Esquivel-Max-Ivan (el gran inici en lliga del Infantil 'B'), Roberto-Guillem (les grans sensacions d'un Benjamí 'E' de primer any) i Josep López (coordinador). 

 En aquest darrer cas, Josep López ens apropa la realitat de tots els inicis de curs: els amistosos, les fitxes, les novetats del club... I atenció als darrers minuts: estrenem la secció #somdelCEV i ho fem amb un test molt divertit a Josep López! 

De nou agraïm la col·laboració de tot l'equip del programa: David Casany, Josep Lluis Petit, Alejandro Ferrer, Matallana (Ràdio Vilassar de Dalt).