PODCAST | Fora de Joc nº267 (22 maig 2019 #AlevíCampió i Debat Electoral)

23.05.2019

Fora de Joc nº267. Programa on pràcticament dediquem gairebé tota la nostra atenció a un nou campió de lliga: l'Aleví C. Rebem als estudis de Ràdio Vilassar de Dalt a tots els campions: 9 jugadors i part del seu cos tècnic (Yuste i Quim). Ab ells descobrim el secret de la seva gran temporada i ens parlen sobre les sensacions que tenen després d'aconseguir el títol de lliga al camp de l'Arenys.

El debat electoral: la gespa de Vallmorena

 Durant el programa repassem l'actualitat d'aquest tram final de temporada, però també hi ha temps per fer especial menció al debat electoral (Eleccions Municipals 2019 a Vilassar de Dalt) que es celebrava just després del programa al Teatre La Massa. En exclusiva pels usuaris que us descarregeu el podcast podeu escoltar [al finalitzar el programa] un fragment del debat electoral: les dues preguntes que se li han fet als partits polítics sobre la gespa de Vallmorena. Les preguntes han estat formulades per Jaume Bonet i David Casany i han respost només 2 partits polítics: Ara Vilassar i Ciutadans. 

Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt al 'Fora de Joc'

La setmana vinent no us podeu perdre l'entrevista a l'alcalde de Premià de Dalt: Josep Triadó. Amb ell descobrim la seva formula secreta en l'aposta del seu poble per l'esport.