PODCAST | Fora de Joc nº270 (Final Temporada)

11.06.2019

El programa té una durada de 3 hores i s'ha dividit en dues parts: la primera on escoltem a la coordinació del CEV i entrevistem a Modesto als estudis de Ràdio Vilassar; a la segona part escoltem a protagonistes del Torneig CEV i rebem la visita dels jugadors de l'Aleví E-H

PRIMERA PART

En aquesta primera part del programa rebem als estudis de Ràdio Vilassar de Dalt al coordinador Modesto Fraile, amb ell analitzem la temporada del nostre futbol base, la setena edició del Torneig del CEV i també reflexionem al voltant del futbol formatiu i la salut del nostre club en aquest àmbit. Sobre el Torneig també en parlem amb Josep López i Carlos Barberán, aquest últim també ens dedica la seves primeres paraules com entrenador del Primer Equip del CEV.

SEGONA PART

La segona part del programa està dedicada als alguns dels protagonistes del nostre futbol base al Torneig del CEV: parlem amb Yuste (els seus alevins CD van fer doblet), entrevistem a Alejandro Ferrer i a molts dels seus benjamins (Benjamí A-B) i finalment donem molta rellevància a la temporada dels alevins E-H, un curs finalitzat sent campions al torneig. Parlem sobre aquests alevins E-H amb els tres entrenadors (Felipe, Aitor i Víctor Fontclara) i amb gran part dels seus jugadors, tots ells venint als estudis de Ràdio Vilassar de Dalt. Cap al final del programa acomiadem la temporada 18/19 i també ens acomiadem de tots aquells que deixen l'entitat aquest mes de juny. Gràcies a tots i a totes i fins la propera temporada!