PRIMER EQUIP 2-3 JUVENTUS LLORET

23.05.2021

A vegades el futbol és injust i avui hem passat de merèixer guanyar a acabar perdent al minut 90. Hem començat imposant un gran ritme i posant el 2-0 al marcador. Els visitants han retallat distància transformant un penal molt dubtós i han empatat amb una segona jugada abans del descans (2-2). A la represa hem tingut ocasions per guanyar: el travesser, el seu porter i la manca de precisió ho han evitat. L'àrbitre ens ha expulsat a un jugador i amb 10 jugadors ens han marcat un golàs (xut llunyà) en temps de descompte.
La lliga es complica, però no és impossible. Cal seguir sumant de tres en tres i esperar alguna punxada. Seguim!!!!

PD: gràcies a totes i a tots els qui heu vingut a animar a l'equip a Vallmorena!!

GOLS: @sestrelles4 i @jaumeros99.