Reportatges | 95é aniversari

31.12.2015

COMENÇA L'ANY DEL 95é ANIVERSARI!

  • El Centre Esportiu Vilassar suma ja 95 anys d'història
  • Recordem que l'entitat verd i blanca va ser fundada com a tal l'any 1921
  • Presentem el logotip d'aquest 95é Aniversari i també adjuntem dues noves imatges històriques

A partir d'aquest 1 de gener s'inicia l'any en què el Centre Esportiu Vilassar bufa les especials espelmes dels 95 anys. Ja queda enrere aquell gran curs on es va celebrar el 90 Aniversari (amb actes com la Presentació d'una Pel·lícula sobre els 90 anys "Passat, Present i Futur" al Teatre La Massa). Ara ja, 5 anys més tard, comença el compte enrere perquè el CEV arribi a bufar les espelmes més especials de la seva història: les del centenari (serà l'any 2021). Això, però, encara queda lluny. Durant aquest curs, doncs, caldrà dotar d'un to especial a l'any del 95é aniversari: una xifra rodona que es veu clarament reflexada en el logotip que s'ha dissenyat expressament per aquesta efemèride. Durant tot el 2016, aquest logotip anirà acompanyant a les comunicacions que vagi fent el club.

També durant l'any es duran a terme algunes activitats especials (com, per exemple, seccions especials al programa de ràdio Fora de Joc: on es té la intenció d'entrevistar a ex-jugadors del club i personatges que han escrit part important de la història del club en aquests 95 anys de vida).


Dues noves imatges històriques

Aprofitem l'avinentesa per publicar dues imatges molt especials... Ens les ha fetes arribar recentment el nostre company Enric Ortega. Aquestes imatges, que ens ha facilitat l'Enric a través del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, ens mostren dues instantànies a l'antic camp de futbol del carrer Mestre Salamero. Amdbues fotografies les ubiquem als anys 50 i l'autoria d'aquestes segurament la podem atribuïr al fotògraf local Barrera.

La primera imatge ens mostra una acció de partit del Centre Esportiu Vilassar. La fotografia està encarada cap al costat "mar" i s'hi poden observar desenes d'afeccionats enganxats al terreny de joc i, més exactament, a la porteria.

I aquesta segona imatge ens mostra afeccionats i socis del Centre Esportiu Vilassar durant un partit al Camp de Futbol. La fotografia està encarada cap al costat on hi havia la caseta del Bar (es pot veure el Bar a l'esquerra de la imatge).

FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL | 95é ANIVERSARI CEV

ESPORTIU MARESME | REPORTATGE 95 ANYS CEVILASSAR