SETMANA SANTA 2019

16.04.2019

Amb la Setmana Santa ja iniciada, aprofitem aquest article per recordar quatre detalls a tenir en compte per aquests propers dies: entrenaments, partits, tornejos, campus i retorn a l'activitat.

Campus: des d'aquest passat dilluns ja s'està realitzant una nova edició de Campus de Setman Santa. Us recordem que encara sou a temps de realitzar una inscripció "per dia". El campus finalitza el dijous 18 d'abril. Més informació al web: cevilassar.cat/campus-setmanasanta/

Entrenaments: Aquesta setmana es segueixen realitzant entrenaments fins el dimecres 17. A partir de dijous ja no hi haurà més entrenaments, el retorn a l'activitat serà el dimarts 23 d'abril (diada de Sant Jordi). Els horaris dels entrenaments d'aquests tres dies de Setmana Santa, però, han patit algunes modificacions per alguns equips. Aquest dilluns hi va haver entrenaments pràcticament en totes les franges del futbol base, per contra aquest dimarts i dimecres els horaris són diferents. En cas de dubte, pregunteu als vostres entrenadors o coordinadors.

Partits: per Setmana Santa la Federació Catalana de Futbol estableix una jornada de descans. Per tant, no hi haurà partits de lliga en cap categoria. La competició tornarà el cap de setmana del 27-28 d'abril.

Tornejos: Sense partits de lliga en Setmana Santa, hi ha equips que es desplacen lluny de Vallmorena per disputar tornejos de futbol base. En aquesta ocasió tenim fins a 3 equips que jugaran tornejos de Setmana Santa:

A continuació us deixem els calendaris dels seus partits. Molta sort i a gaudir!!!