TORNEN ELS ENTRENAMENTS!

28.06.2020

La setmana del 29 de juny passarà a la història del CEV com aquella setmana en què, després de quatre mesos marcats per la pandèmia del Covid19, van tornar els entrenaments a Vallmorena. Després d'aquesta inesperada i complicada aturada de l'activitat futbolística, aquesta propera setmana tornen els entrenaments per partida doble: pels matins amb el Campus d'Estiu i per la tarda amb sessions dels equips del club.

Les sessions d'entrenament post-temporada són de caràcter totalment voluntari pels jugadors que la propera temporada formaran part dels diferents equips de la nostra entitat, i el calendari i horaris d'aquests entrenaments els concretaran els entrenadors de manera directa amb el seu equip.


MESURES DE SEGURETAT

Evidentment, aquestes sessions es realitzaran disposant de les corresponents mesures de seguretat marcades pel PLA D'ACCIÓ PEL DESCONFINAMENT ESPORTIU DE CATALUNYA. Per tant, les tasques que es realitzaran estaran adaptades a la situació actual en la qual ens trobem immersos. Aquestes són algunes de les recomanacions o normes:

  • No s'utilitzaran els vestidors, per tant els jugadors/es, hauran de venir canviats amb la roba esportiva dels diferents domicilis.
  • El rentat de mans amb gel hidroalcohòlic s'haurà de fer al sortir del domicili o bé abans d'entrar a la instal·lació.
  • L'entrada i sortida del camp es farà per les grades, i els entrenadors informaran oportunament del camp on es realitzaran les sessions.
  • No s'utilitzaran les ampolles d'aigua, qui ho desitgi podrà portar aigua de casa.
  • En principi la mutualitat de futbolista expira el 30 de juny, per tant a partir d'aquesta data els jugadors no estan coberts per aquesta.

Des del CEV, demanem la màxima col·laboració de tots, per a que puguem desenvolupar les sessions amb tota seguretat. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb els vostres entrenadors o coordinadors d'etapa.

Amb moltes ganes de tornar!

CE VILASSAR