NOTÍCIES
LA DARRERA HORA DEL CEV

Aquest darrer cap de setmana es van disputar els últims partits de lliga de l'any 2019. Els partits oficials no tornaran fins a ben entrat l'any 2020, serà el cap de setmana del 11 i 12 de gener. A continuació detallem el calendari dels propers dies de festes de Nadal:

Després de sumar un punt entre les últimes dues jornades, el Primer Equip s'emporta els 3 punts del municipal Camí del Mig! Dos gols a la segona meitat donen la victòria al CE Vilassar!

Fora de Joc número 278, darrer programa del 2019. Un programa on tenim molts protagonistes al Futbol Base: després d'un jornada perfecta a la categoria infantil, parlem amb jugadors i entrenadors de Infantil C (Martí Vial, Martí Vidal, Jan i Helios) i Infantil D (Andrea, Marcel i Felipe). En categoria Benjamí tenim una de les grans notícies: la...

El Primer Equip deixa escapar 3 punts de Vallmorena. Amb 10 jugadors des del minut 30 de la primera part, els de Carlos Barberán no aconsegueixen trobar el gol davant un Calella intens en defensa.

Fora de Joc número 277. Setè programa de la temporada 19/20, un programa on comencem parlant de l'empat del Primer Equip al camp del Lloreda (4-4), en parlem amb Xavi Cusidó. Al futbol base temps per destacar l'empat del Benjamí D en front del Granollers (entrevistem a Saya, Bruno i Lluc), la gran jornada a Infantils (destacant Infantil D i...