NOTÍCIES

LA DARRERA HORA DEL CEV

El Primer Equip i el Filial segueixen confirmant un inici de temporada de rècord amb 4 triomfs en 4 partits, o el que és el mateix... han sumat 12 punts de 12 possibles. Tots dos equips lideren les respectives classificacions: uns el grup 4 de Tercera Catalana, altres el grup 6 de Quarta Catalana.

El Cadet A li dedica el triomf davant del @uellagosteracostabrava (3-1) als dos companys lesionats: @juuankii_14 i @hugoo.alguaacil! En imatge el gran detall de l'equip amb una pancarta d'ànims!

Fora de Joc número 287. Després de més d'any i mig sense FDJ, torna el programa de ràdio del Centre Esportiu Vilassar. I ho fa amb molts protagonistes: entrenadors, jugadors... i el president del club.

La presentació d'equips de la temporada 2021-2022 va ser l'escenari escollit per a donar a conèixer el disseny de la samarreta del centenari del CEV. Un disseny obra d'Alejandro Valiñas, guanyador del concurs de dissenys de la samarreta del centenari. Els altres dos finalistes van ser David Blanch i Noemí Caparrós.

Aquest passat divendres vam viure un moment històric al Municipal de Vallmorena: la presentació d'equips de la temporada 2021-2022 i la presentació del Centenari del Centre Esportiu Vilassar. I és que després d'un any 2021 força complicat per la pandèmia, per fi s'ha pogut organitzar el primer acte relacionat amb l'efemèride d'aquest aniversari tan...

Ja tenim data per a la presentació d'equips del Centre Esportiu Vilassar 👉 𝗱𝗶𝘃𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀 𝟭 𝗱'𝗼𝗰𝘁𝘂𝗯𝗿𝗲!

El futbol base va donar el tret de sortida a la pretemporada el passat 23 d'agost, ho va fer el Cadet 'A', equip que militarà al Grup 2 de Preferent i que debutarà en Lliga el cap de setmana del 25-26 de setembre (ho farà a Vallmorena i davant de la UE Figueres).

El futbol base dóna el tret de sortida a la pretemporada aquest proper dilluns 23 d'agost, mateixa data en què el Primer Equip i el filial també encetaran la seva preparació.