NOTÍCIES

LA DARRERA HORA DEL CEV

Ja teniu disponible l'agenda de partits del cap de setmana del 10 i 11 d'octubre.

Ja disponibles tots els horaris d’una nova jornada de pretemporada al futbol base del Centre Esportiu Vilassar. El Primer Equip debuta en lliga al camp del Cabrils el dissabte a les 18.15h.

El Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar debutarà en competició en un dels camps més complicats de la lliga: el del CE Cabrils.

Ja disponibles tots els horaris dels partits amistosos del cap de setmana del 26-27 de setembre.

Aquest passat mes d'agost començaven les obres del canvi de gespa de Vallmorena i aquest divendres 18 de setembre finalitzava la instal·lació de la mateixa. El darrer tram d'instal·lació s'ha basat en abocar el granulat de sorra i cautxú, així com també la col·locació de les porteries de futbol 7 i futbol 11. Un cop llesta la gespa, ja s'hi...

El futbol base s'estrena en pretemporada i el Primer Equip, després de descansar l'anterior cap de setmana, torna a disputar partit (2 amistosos).

Consulteu les diferents mesures de seguretat que cal tenir en compte per a la tornada als entrenaments. A partir d'aquest dilluns 7 de setembre ja tornen als entrenaments tots els equips de futbol 11, la resta del futbol base ho farà a partir del 14.

A les xarxes socials del club (veure a sota) Josep López ens explica en primera persona com està sent aquest inici de les obres del canvi de gespa. Aquí us deixem algunes imatges i al llarg dels propers dies us anirem informant sobre l'evolució d'aquestes obres.